HTML

CukojBojsÓ blogocskája^^

Hát nemtom mit írhatnék...ez a blog a lényem lesz...nem, nem az életem...hanem én magam...Hogy valójában ki vagyok...mindezt versekkel, idézetekkel megtűzve, az ismeretlenség homályában...

Címkék

csakúgy (50) idézet (224) kép (152) közlemény (29) nemtom (51) saját (31) vers (36) zene (25) Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Sárky: @CukojBojsÓ: van benne valami. Mondjuk ez az álom nem hiszem, hogy nagy titok. Úgy gondolom ebből ... (2011.01.08. 11:55) Ez annyira illik rám :)
  • Sárky: @CukojBojsÓ: ez a megfosztottság önmagában még nem veszi el az élet értelmét, a boldogságot. :) (2011.01.08. 11:53) *
  • Sárky: @CukojBojsÓ: más jellegűekre. (2011.01.08. 11:52) Mai idézet :)
  • Sárky: @CukojBojsÓ: ha van egy párod, akkor érzékenyebb leszel mindenre (legalábbis a többség). Szóval sz... (2011.01.08. 11:52)
  • CukojBojsÓ: Anyagi, vagy más jellegű dologra gondolsz? (2011.01.08. 10:37) Mai idézet :)
  • Utolsó 20

Megvilágosodtam....

CukojBojsÓ 2010.02.22. 18:32

Bocsi, hogy mostanában nem nagyon vannak posztok, de egyszerűen nem tudom mi van velem. Még késztetést sem érzek arra, hogy posztoljak. De fogok :)

Sokat gondolkodtam mostanában, hogy mi is van velem. Rájöttem, hogy nem is vagyok most szerelmes, sőt mostanában nem is voltam. Egyszerűen, csak megbolondulok - nem találok erre jobb kifejezést most - hogyha a közelemben van. Csak vonz magához. De nem szeretem, mert akkor ha nincs a közelemben nem érzek semmit, sőt van, hogy nem is gondolok rá napokig. Szóval, ahogy a barátnőm mondaná: ez csak egy téves riasztás volt.

Most pedig elcsesztem egy újabb lehetőséget. A pénteki bulin összejöhettem volna valakivel, mert mint utólag kiderült tetszem neki, és hát ő is tetszik nekem. Csak ez utólag derült ki. Mert ugye ő olyan kis félős, és nem mer odamenni a csajokhoz. Ez nem baj, de hogyha tudtam volna ezt, hogy tetszem neki, akkor odamegyek hozzá, nem vagyok szívbajos, bulin meg pláne nem. De hát haverom ezt is utólag mondta. És most a srác úgy néz ki, hogy mással jön össze, szal mostmár mindegy. Mindketten elszúrtuk... Összejöhettünk volna, de hát mostmár neki más kell. Ez az én formám. Itt volt pedig a lehetőség. Én most pedig idegbeteg vagyok, és joggal mondhatjátok, hogy elszúrtam, vagy hogy nem kellene emiatt idegeskednem, majd jön más. De ez van most....

Címkék: közlemény saját nemtom

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cukojbojso.blog.hu/api/trackback/id/tr621781611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárky 2010.02.23. 20:16:44

Elég hamar talált magának mást a srác. Gratulálok neki.
Utálom a "majd jön más" kifejezést gondolom, Te is. És természetes, hogy most emiatt emészted magad, de gondolj bele: eljársz bulizni, vannak barátnőid (és olyan is akivel mindent megoszthatsz) és ahogy olvasom nem egy fiúnak tetszel. Nem hinném, hogy itt bármiféle nagy gond lenne (bár lehet te is így gondolod).

Sárky 2010.02.23. 20:23:24

@Sárky: utolsó mondathoz hozzátenném, hogy leszámítva a családi problémákat.

CukojBojsÓ 2010.02.24. 17:41:05

@Sárky: Hát igen, állítása szerint szerelmes...(1 nap alatt sztem nem lehet beleesni senkibe, legalábbis nekem még nem ment). Jó, aláírom van egy pár srác, akinek bejövök. De ők meg engem nem érdekelnek (tudom másnak még ennyi sem jut, de nemtudom magamat ráerőszakolni arra, hogy olyannal járjak, aki igazából nem is tetszik). És most pedig itt volt a lehetőség, kölcsönösen tetszünk egymásnak, de hát ez van. Mondjuk ez a lány, akivel össze akar jönni (vagy már össze is jött, nemtudom) 80 km-re lakik. Nem tudom, én vhogy nem adok az ilyen távkapcsolatokra... De hát van akinek megy, tudnék példákat is mondani :) szal embere válogatja. Mindenesetre nekem mondta az egyik ismim, hogy ezzel a sráccal még nincs veszve semmi, hát nem is tudom :)

A másik pedig a "titkos udvarlóm". A sulis valentin napkor kaptam egy névtelen levelet. Az volt a lényege, hogy mikor egymásra nézünk, mindig oda akar jönni hozzám, hogy elmondja, hogy tetszem neki, meg hogy szerinte nincs még egy ilyen csaj, mint én (hozzáteszem: sztem se xD), meg még azt is írta, hogy reméli, hogy egyszer közelebbről is megismerhet. Hát am aranyos kis levél volt, azért jól esett :) Azóta azon gondolkozom, hogy ki küldhette. Egyetlen egy tippem van, a németes csoporttársam, aki már egy ideje a padtársam is. De hát nemtudom biztosra. Am meg kedves srác meg minden :) No mind1, ez csak egy kis kitérő volt.

A családi problémák, meg hát....mostanában kicsit elharapóztak, és nem csak a veszekedések a gondok, van itt más is, de ne menjünk bele. Ez ennél kicsit bonyolultabb, és nem teregetném ki a blogomban, ha nem baj :) De az is lehet, hogy ez megoldódik, anya tnap beszélt erről. De sosem lehet tudni.

No mind1 is, megint sokat beszéltem :D (hmm...egyszer meg kellene tanulnom azt, hogy kevesebbet beszéljek :) )

Sárky 2010.02.28. 19:56:20

@CukojBojsÓ: ezek alapján azért nagyjából jól vagy, nem? Az jó.

CukojBojsÓ 2010.03.02. 19:28:50

@Sárky: Hát mondhatnám, de nem tudom. A sráccal a múltkori bulin összejöttünk, de másnap nem emlékezett semmire, mert annyit ivott :/ felvilágosítottam, hogy mi volt, meg hogy azt ígérte este, hogy megbeszéljük másnap, hogy mi legyen velünk. Hát a reakciója az volt, hogy ő se tudja, hogy mi legyen, meg hogy ő azt se mondja hogy ne járjunk, de azt se hogy járjunk. Szal, ott vagyunk, ahol a part szakad. Na mind1, lesz ez még jobb is :) (csak fő az optimizmus ^^)

A családi dolgaimmal kapcsolatban, pedig megint elszóltam magam, hogy talán rendbe jön minden. A vége az lett, hogy a szüleim válnak, de ez kissé bonyolult egy dolog, amit ismét nem fejtenék ki.

Nah, mindegy, ez van.... :/
süti beállítások módosítása